Over ons

Heka Groep is van oorsprong een bouw en aannemersbedrijf dat is opgezet in 1990 gespecialiseerd in burgerlijk en utiliteitsbouw, inmiddels ontwikkeld tot een allround bouwbedrijf voor grote en kleine projecten.

Heka Groep houdt zich bezig met bouwen

In de brede vorm van nieuwbouw, totale verbouwingen groot en klein, het zetten van aanbouwen, plaatsen van dakopbouwen, dakkapellen en het renoveren van badkamers,
Wij werken samen met architecten, constructeurs en binnenhuisarchitecten, hiermee kunnen wij u helpen om uw projecten van begin tot eind te begeleiden en naar de juiste wensen te voltooien.
Een klantgerichte service, een goede samenwerking, betrouwbaarheid en vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. 
 
Doormiddel van een vast team aan vakbekwame partners op het gebied van elektriciens, loodgieters, dakdekkers, stucadoors, tegelzetters en schilders hebben wij de kwaliteit in huis om samen met u het project te realiseren.
Vanaf de eerste bespreking tot aan de afronding van het project bewaken wij de kwaliteit en uitvoering van de werkzaamheden.
Doormiddel van een uitgebreide offerte, Het delen van planning en overzichten houden wij u op de hoogte en bieden wij openhoud gedurende het project.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met ons!